INFORMATION

B-KÖRKORT

Vi kan erbjuda dig en komplett utbildning med allt du behöver för att kunna ta ditt körkort. Det enda krav vi, och alla andra trafikskolor, ställer på dig som elev är att du har ett giltigt körkortstillstånd (krävs för all övningskörning – privat som på skola). Körkortstillstånd ansöker du om hos Transportstyrelsen och etjänst/blankett för detta hittar du här.

Vi är en liten och familjär trafikskola centralt belägen i Vallentuna med fyra lärare och fem bilar:
Patrick – Ford Modeo, manuell
Ingrid – Ford Kuga, manuell
Christopher – Ford Focus, manuell
Gustav – Ford Kuga, manuell
och sen har vi en Ford Fiesta samt en Ford Focus, automater, som snurrar på samtliga lärare.

I receptionen står Victoria och Ossian redo att ta emot er, svara på era frågor, reda ut era funderingar och hjälpa till med bokningar och planering.

Körlektioner finns att boka alla vardagar och ligger som minst på 80 min. Första körlektionen börjar 06:00 måndag-torsdag, sista lektionen måndag-torsdag börjar 17:30. Fredagar kör vi mellan 07:30-14:50 (Den sista lektionen börjar 13:30). För bokning av körlektion är det enklast att ringa till receptionen på 08-511 756 67 – våra öppettider har du längst till höger på hemsidan. För att få de tider som passar dig bäst måste du vara ute i god tid och boka, räkna med att vi har väntetid på minst 3 veckor.

Avbokning av körlektion måste göras senast två arbetsdagar innan och måste lämnas per telefon – svarar vi inte, lämna ett meddelande. Om du bokar av sent/inte dyker upp på bokad tid debiteras du på fullt pris för lektionen.

Väntetider just nu:

Körlektion, manuell: ca. 1 veckor
Körlektion, automat: ca. 2-3 veckor

Intensiv körning: ca. 4-5 veckor
Förarprov: ca. 7-8 veckor

 

Öppettider i receptionen:

Måndag: 08-18:00
Tisdag: 08-16:30
Onsdag: 08-17:00
Torsdag: 08-16:30
Fredag: 08-15:00
(Lunchstängt 12-13 mån-tors)