INFORMATION

B-KÖRKORT

Vi kan erbjuda dig en komplett utbildning med allt du behöver för att kunna ta ditt körkort. Det enda krav vi, och alla andra trafikskolor, ställer på dig som elev är att du har ett giltigt körkortstillstånd (krävs för all övningskörning – privat som på skola). Körkortstillstånd ansöker du om hos Transportstyrelsen och länk till ansökan har du här. Glöm inte att gå till en optiker och göra den kompletterande synundersökningen. Synintyget ber du optikern skicka elektroniskt till Transportstyrelsen.

Vi är en liten och familjär trafikskola centralt belägen i Vallentuna med fem lärare och sju bilar:
Patrick – Ford Focus, manuell
Ingrid – Ford Kuga, manuell
Gustav – Ford Kuga, manuell
Börje – Ford Focus, manuell
Per – Ford Focus – manuell
Christopher – Teoriutbildningar
och sen har vi 2 fina Ford Focus automater som snurrar på samtliga lärare.

I receptionen står Victoria redo att ta emot er, svara på era frågor, reda ut era funderingar och hjälpa till med bokningar och planering.

Körlektioner finns att boka måndag-torsdag och ligger som minst på 80 min. Första körlektionen börjar 06:00 och sista 17:30. För bokning av körlektion är det enklast att ringa till receptionen på 08-511 756 67 – våra öppettider har du längst till höger på hemsidan. För att få de tider som passar dig bäst måste du vara ute i god tid och boka, räkna med att vi har väntetid på minst 4 veckor. Under högsäsong (maj-september) bör du räkna med minst två månader.

Avbokning av körlektion måste göras senast 48 timmar innan och måste lämnas per telefon – svarar vi inte, lämna ett meddelande. Det går också bra att maila oss på info@vallentunatrafikskola.se. Om du bokar av sent/inte dyker upp på bokad tid debiteras du på fullt pris för lektionen.

Väntetider just nu:

Körlektion, manuell: ca. 1-2veckor
Körlektion, automat: ca. 1-2 veckor

Intensiv körning: ca. 2-3 veckor
Förarprov: ca. 8 veckor

 

Öppettider i receptionen:

Måndag: 09:00-19:00
Tisdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 09:00-18:00
Fredag: 09:00-14:00
(Lunchstängt 12-13 mån och tors)

Avvikande öppettider kan förekomma – dessa hittar du längst ut till höger på startsidan alternativt längst ner (om du använder mobil).