VANLIGA FRÅGOR

Vad kostar en körlektion?
– Timpriset för våra körlektioner är 938 kr och våra standardlektioner ligger på 80 min. Kostnaden för en lektion blir då 1250kr.

Vad kör ni för bilar?
Vi har åtta övningsbilar som rullar i dagsläget:
5 Ford Focus (4 manuella, 1 automater)
1 Ford Kuga (går även som dragbil på B96 och BE)

Hur många lärare har ni?
Sex lärare har vi som står redo att hjälpa dig med din körning – Patrick, Ingrid, Börje, Camilla, Peter och Stefan.

När finns det körlektioner?
Körlektioner har vi måndag-fredag

Vilka tider kör ni?
Första lektionen går ut 06:00 och sista går ut 17:30 – där emellan har vi fasta starttider på 07:30, 09:00, 10:30, 13:00, 14:30 och 16:00 (mån-tors). På fredagar kör vi mellan 07:30 och 15:00.

Hur bokar jag en körlektion/utbildning?
Du kan maila oss på info@vallentunatrafikskola.se, ringa 08-511 756 67 eller besöka receptionen under våra öppettider för bokning av lektion/paket. Du hittar öppettiderna längst ut till höger på hemsidan via pilarna.

Hur och när kan jag avboka en lektion/utbildning?
Avbokning måste göras senast 2 dagar innan aktuell lektion/utbildning. Du kan boka av din lektion via elevcentralen förutsatt att det görs i tid. Du kan även boka av på info@vallentunatrafikskola.se.

Hur kan jag betala och när ska jag göra det?
Betalning ska alltid ske i förskott, alltså senast i samband med din lektion/utbildning och du betalar med kort på plats i receptionen. Vid köp av större paket ska hela paketsumman vara inbetald vid första lektion/utbildningstillfälle.

Kan man köra upp hos/via er?
Du kan köra upp via oss men inte hos oss – närmsta förarprovskontor för körprov är Sollentuna samt Järfälla och det är dit vi åker med de elever som kör upp via oss. För att få köra upp via oss måste du vara aktiv elev hos oss och det är din lärare som avgör när du är redo för prov.

Kan man låna/hyra era bilar till uppkörningen?
För att få låna/hyra vår bil till uppkörning krävs det (som ovan) att du är aktiv elev hos oss och dessutom att vi på trafikskolan gör bokningen då vi måste se att din uppkörning fungerar med våra scheman och att det finns bil ledig. Är du inte aktiv elev hos oss eller vill göra din bokning privat så finns bilar att hyra hos Trafikverket och du bokar då ditt prov på trafikverket.se.

Bokar jag halkbanan hos er?
Vi bokar endast halkbanan åt våra aktiva elever – som privatist kan du boka halkbanan på gillinge.se.