STARTPAKETET

STARTPAKETET
4 500 kr

Startpaketet inkluderar:
– Körkortsboken med tillhörande studie- och vägmärkshäfte

– Obegränsat antal övningsprov som innebär att du får en inloggning till vår elevcentral där du hittar dessa övningsprov. Proven kan du göra var och när du vill förutsatt att du har tillgång till internet. Elevcentralen finns nu som app och är en samlingsportal för hela din körutbildning där du kan boka körlektioner, se över din planering, hålla koll på din ekonomi samt att du har tillgång till ditt utbildningskort som lärarna fyller i efter varje genomförd körlektion.

– 3 körlektioner á 80 min. Under dessa tre lektioner kommer din lärare att testa dina kunskaper och se hur långt du kommit i din utbildning och uppskatta hur mycket du har kvar fram till körkortet. Oavsett hur långt du kommit i din utbildning finns det alltid något som går att förbättra och finslipa på – detta kommer din lärare att ge dig i läxa till nästa körlektion.

– Riskettan – Del 1 i den obligatoriska riskutbildningen. En ca. 4 timmar lång teoretisk utbildning om alkohol, droger, trötthet och andra riskbeteenden i trafiken.

Startpaketet är en perfekt start på din körkortsutbildning. Den inkluderar allt du behöver teorimässigt och de tre lektionerna är ungefär vad våra lärare behöver för att göra en bedömning av  dig som bilförare samt din inlärning. Lärarna kan dessutom, efter dessa tre lektioner, uppskatta hur mycket till du behöver köra för att vara redo för körprov. Startpaketet är lätt att bygga på med något av våra lektionspaket (10, 15 eller 20 st) om detta skulle behövas, alternativt komplettera med stycklektioner. Startpaketet är dock inte bara för nybörjare utan fungerar lika bra som avrundning i din körutbildning inför förarprov.