INTENSIVPAKETET

 

INTENSIVPAKETET
20 500 kr

 

 

Intensivpaketet inkluderar:
– Körkortsboken med tillhörande studie- och vägmärkshäfte

– Obegränsat antal övningsprov som innebär att du får en inloggning till vår elevcentral där du hittar dessa övningsprov. Proven kan du göra var och när du vill förutsatt att du har tillgång till internet. Elevcentralen finns nu som app och är en samlingsportal för hela din körutbildning där du kan boka körlektioner, se över din planering, hålla koll på din ekonomi samt att du har tillgång till ditt utbildningskort som lärarna fyller i efter varje genomförd körlektion.

– 15 körlektioner á 80 min varav en testlektion. Testlektionen bokas separat och i samband med denna lägger du, ihop med din lärare, upp en plan för resterande 14 lektioner så att dessa passar ditt schema och din ambitionsnivå. Läraren kommer även, vid testlektionen, att uppskatta om resterande 14 lektioner kommer att räcka för att göra dig redo för förarprov. Då antalet lektioner är väldigt individuellt så kan vi aldrig lämna någon garanti för att 15 lektioner är tillräckligt för att få dig trafiksäker. 

– Riskettan – Del 1 i den obligatoriska riskutbildningen. En ca. 4 timmar lång teoretisk utbildning om alkohol, droger, trötthet och andra riskbeteenden och riskfaktorer i trafiken.

– Halkbanan – Del 2 i den obligatoriska riskutbildningen. Äger rum på Gillingebanan och handlar om hastighet, säkerhet och körning under särskilda förhållanden.

– Lån av bil vid uppkörning innebär att du får köra upp i den bil du övningskört i under din utbildning hos oss. Man presterar oftast bäst i en bil man känner till och är van vid. Att sätta sig i en helt främmande bil vid uppkörningen kan öka nervositeten och osäkerheten.

Intensivpaketet är ett komplett paket och inkluderar allt du behöver för att kunna ta ditt körkort. Det skräddarsys helt efter dig, dina behov och din ambition. Intensivpaketet behöver absolut inte planeras intensivt – du kan påbörja och avsluta ditt paket på allt emellan 2 veckor och 2 år – det är din målsättning (samt väntetider på körlektioner/prov) som avgör tiden för din utbildning. Vi lämnar inga garantier för att 15 lektioner räcker för att göra dig redo för körprov så kostnad för extra lektion kan tillkomma. Avgifter för teori- och körprov tillkommer alltid – 325 kr för teoriprovet och 800 kr för körprovet.