VANLIGA FRÅGOR

Vad kostar en körlektion?
– Timpriset för våra körlektioner är 788kr och våra standardlektioner ligger på 80 min. Kostnaden för en lektion blir då 1050kr.

Vad kör ni för bilar?
Vi har sex övningsbilar som rullar i dagsläget:
1 Ford Mondeo (manuell)
3 Ford Focus (1 manuell, 2 automater)
2 Ford Kuga (manuell)

Hur många lärare har ni?
Fyra lärare har vi som står redo att hjälpa dig med din körning – Patrick, Ingrid, Henrik och Gustav.

När finns det körlektioner?
Körlektioner har vi måndag-fredag.

Vilka tider kör ni?
Första lektionen går ut 06:00 och sista går ut 17:30 – där emellan har vi fasta starttider på 07:30, 09:00, 10:30, 13:00, 14:30 och 16:00 (mån-tors). På fredagar går första lektionen ut 07:30 och sista 13:30 – där emellan fasta starttider på 07:30, 09:00 och 10:30.

Hur bokar jag en körlektion/utbildning?
Du kan maila oss via vårt mailformulär här men enklast är att ringa 08-511 756 67 eller besöka receptionen under våra öppettider. Du hittar öppettiderna längst ut till höger på hemsidan.

Hur och när kan jag avboka en lektion/utbildning?
Avbokning måste göras två arbetsdagar innan aktuell lektion/utbildning och tas endast emot per telefon – svarar vi inte, lämna ett meddelande. Avbokning via mail eller sms är ingen giltig avbokning.

Hur kan jag betala och när ska jag göra det?
Betalning ska alltid ske i förskott, alltså senast precis innan din lektion/utbildning och du betalar med kort på plats i receptionen.

Kan man köra upp hos/via er?
Du kan köra upp via oss men inte hos oss – närmsta förarprovskontor för körprov är Sollentuna och det är dit vi åker med de elever som kör upp via oss. För att få köra upp via oss måste du vara aktiv elev hos oss och det är din lärare som avgör när du är redo för prov.

Kan man låna/hyra era bilar till uppkörningen?
För att få låna/hyra vår bil till uppkörning krävs det (som ovan) att du är aktiv elev hos oss och dessutom att vi på trafikskolan gör bokningen då vi måste se att din uppkörning fungerar med våra scheman och att det finns bil ledig. Är du inte aktiv elev hos oss eller vill göra din bokning privat så har du möjligheten att hyra bil hos Trafikverket.